Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες,

Είναι τιμή μου να αναγγείλω την υβριδική ημερίδα που οργανώνει η Αγγειοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν σε συνεργασία με την Επαγγελματική Ένωση Αγγειοχειρουργών Ελλάδας με θέμα την αγγειακή προσπέλαση στους νεφροπαθείς.
 
Η ποιότητα ζωής χιλιάδων ασθενών που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την αγγειακή προσπέλαση.
 
Καταξιωμένοι ιατροί διαφορών ειδικοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μιλήσουν για όλες τις δοκιμασμένες στον χρόνο λύσεις, για τις νεότερες τεχνικές αλλά και για τις επιπλοκές που μπορεί να εμφανιστούν. Παράλληλα θα ακουστούν οι απόψεις νοσηλευτικού προσωπικού και των ίδιων των ασθενών.
 
Η ημερίδα αυτή απευθύνεται στους ιατρούς που ασχολούνται με τους νεφροπαθείς σε αιμοκάθαρση (αγγειοχειρουργούς, νεφρολόγους, παθολόγους, ακτινολόγους) στο νοσηλευτικό προσωπικό των μονάδων τεχνητού νεφρού αλλά και στους ασθενείς που μπορούν να ενημερωθούν και να λάβουν απαντήσεις σε ένα θέμα ζωτικής σημασίας για την υγεία τους.
 
Με την ελπίδα η ημερίδα να εκπληρώσει τον σκοπό της, η οργανωτική επιτροπή σας καλωσορίζει στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν στις 6 Νοεμβρίου.
 
Με τιμή,
Α. Χρονόπουλος
Δ/ντής Αγγειοχειρουργικής Κλινικής
Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν

Οργάνωση

Α’ Αγγειοχειρουργική Κλινική
Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center
Διευθυντής: Χρονόπουλος Αναστάσιος

Σε συνεργασία

eeae

Με την αιγίδα

Οργανωτική Επιτροπή:

Γ. Χατζαντώνης
Κ. Δουνδουλάκης
Επιμελητές A’ Αγγειοχειρουργικής Κλινικής,
Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, Αθήνα.

feedback-survey-response-advice-suggestions

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Παρακαλείσθε όπως αξιολογήσετε την ημερίδα Αγγειακές Προσπελάσεις.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Η οργανωτική επιτροπή της επιστημονικής ημερίδας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τις παρακάτω εταιρείες για τη συμβολή τους.